Pelantikan Fakultas Ekonomi Periode 2018-2022

Hari Selasa/22 Januari 2019, Universitas Amir Hamzah ( UNHAM – 011010 ) telah melaksanakan kegiatan Pelantikan Wakil Rektor, Dekan, Wakil Dekan, Kaprodi, Seketaris Prodi dan Ketua Pusat Penjaminan & Pengendalian Mutu pada Fakultas Hukum, Ekonomi, Pertanian dan Teknik di lingkunagan Universitas Amir Hamzah untuk Periode 2014-2018 oleh Rektor Universitas Amir Hamzah Bapak Dr. Tarmizi, […]

By 4dm1n | Tak Berkategori
Okt

Kegiatan Bakti Sosial Pengumpulan Dana Untuk Palu & Donggala

To take a trivial example which of us ever undertakes laborious physical exercise except.

Jun

Your Career Starts Here

On the other hand we denounce with righteous indignation and dislike men who are so beguiled and demoralized.

University Ranking

Some People and Students in front of the new and futuristic building of the University of Economics and Business in Vienna.

Our New Campus

Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself but because occasionally circumstances.

Education Organization Theme

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum equal blame belongs.

Summer Is Coming

Except to obtain some advantage from quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam.

Visiting Our Campus

who loves or pursues or desires lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod.